Tahun Baru ‘Misi Baru 2017’


Team kami ingin mengucapkan selamat melangkah ke tahun 2017, dan selamat kembali ke sekolah.

Untuk rakan-rakan guru yang selama ini menyokong usaha yang dilakukan oleh kami, terima kasih kami ucapkan. Hanya Tuhan sahaja yang mampu membalas jasa baik rakan-rakan. Semakin jauh kita meninggalkan tahun 2014 dimana tahun kami bermula secara aktif dalam membangunkan perkhidmatan ini. 3 tahun terasa sangat pantas, perubahan di dalam dunia pendidikan pun semakin banyak.

Team kami pun tidak menyangka kami boleh bertahan sehingga hari ini. Ini semua atas izinNYA dan sokongan yang padu daripada rakan-rakan. Kami amat terharu kerana usaha kecil kami sangat besar impaknya dalam membangunkan budaya kerja baru, budaya kerja pantas. Banyak feedback positif, membina dan untuk penambahbaikan yang kami terima.

Kami cuba dengan kapasiti yang kecil untuk melayan semua pertanyaan. Sempena tahun 2017 ini juga kami memohon maaf kepada rakan-rakan jika ada respon yang tidak terjawab dan terbalas. Kami menggunakan seluruh kapasiti yang ada untuk rakan-rakan. Namun tugas utama tidak juga diabaikan. Kami juga berterima kasih kerana rakan-rakan yang memahami situasi kami hadapi.

Baiklah misi dan azam kami pada tahun ini adalah untuk menghasilkan artikel pendidikan bermutu tinggi melalui blog ini sebagai rujukan pelajar IPT , IPG dan IPTS. Terutamanya dalam bidang pendidikan. Jika ada rakan-rakan yang mempunyai visi dan misi serupa dengan kami. Bolehlah emailkan pertanyaan ke email rasmi kami teamrobotrph@gmail.com.

Harapan kami agar laman ini wujud sebagai sumber rujukan ilmiah dan rujukan yang ekslusif. Sebarang nota yang diterbitkan disini tidak boleh diterbitkan semula tanpa kebenaran pemilik asal penulis. Jika rakan-rakan ingin menjadi penulis untuk laman ini juga boleh emailkan pertanyaan ke email rasmi kami. Setakat ini sahaja untuk kali ini. Jika tidak keberatan boleh like page FB kami di Team Robot RPH.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Hakcipta Terpelihara 2016 - 2020 © Mohd Firhan Bin Asilin (Team Robot RPH) [+60128415711]. Segala kandungannya termasuk maklumat, teks, imej, grafik, fail suara, fail video dan susunannya serta bahan-bahannya ialah hak milik Mohd Firhan Bin Asilin kecuali dinyatakan sebaliknya. Tiada mana-mana bahagian portal ini boleh diubah, disalin, diedar, dihantar semula, disiarkan, dipamerkan, diterbitkan, dilesenkan, dipindah, dijual atau diuruskan bagi tujuan komersil dalam apa bentuk sekali pun tanpa mendapat kebenaran secara bertulis yang jelas terlebih dahulu daripada En Mohd Firhan Bin Asilin.