Alhamdulillah Syukur

Sepanjang penglibatan teamrobotrph di dalam dunia pendidikan, banyak feedback yang kami terima. Kami bersyukur segala feedback yang kami terima membuatkan kami lebih kuat dan berusaha kearah mencapai kemajuan yang diinginkan oleh pengguna ROBOTRPH …

Setakat ini pengguna robotrph meningkat daripada 1000 pengguna kepada 1500 pengguna. Kami berharap agar robot rph mampu digunakan oleh 400,000 orang menjelang tahun 2018. Impian kami bermula kecil namun dengan impian yang ada ini kami jadikan ia sebagai cita-cita yang membuat kami berusaha sebaik mungkin untuk memenuhi keperluan pengguna iaitu rakan-rakan cikgu.

Jika rakan-rakan cikgu mempunyai cadangan untuk penambahbaikan bolehlah kongsikan dengan kami di email saya. Untuk permulaan ini saya secara peribadi wakil kepada teamrobotrph berterima kasih atas segala bantuan daripada aspek teknikal dan usaha yang diberikan oleh semua rakan-rakan guru yang menggunakan robot rph ini. Saya akan cuba ‘update’ blog ini dengan konsisten , setakat ini hanya mampu diupdate sekali sebulan sebagai tanda kami masih releven dan di hadapan.

Alhamdulillah syukur … bertambah syukur … bertambah makmur ..

” Buatlah sesuatu yang anda minati , bila tiba masanya sukar itu akan datang semuanya akan menjadi senang, di situ anda akan menang ” –

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Hakcipta Terpelihara 2016 - 2021 © Mohd Firhan Bin Asilin (Team Robot RPH) [+60128415711]. Segala kandungannya termasuk maklumat, teks, imej, grafik, fail suara, fail video dan susunannya serta bahan-bahannya ialah hak milik Mohd Firhan Bin Asilin kecuali dinyatakan sebaliknya. Tiada mana-mana bahagian portal ini boleh diubah, disalin, diedar, dihantar semula, disiarkan, dipamerkan, diterbitkan, dilesenkan, dipindah, dijual atau diuruskan bagi tujuan komersil dalam apa bentuk sekali pun tanpa mendapat kebenaran secara bertulis yang jelas terlebih dahulu daripada En Mohd Firhan Bin Asilin.