Cabaran 'INDUKSI' menarik minat murid di dalam bilik darjah abad 21

Sebagai seorang guru, kita merasai perubahan kurikulum setiap 5 tahun, dalam perjalanan ini, perubahan murid terhadap subjek baru, subjek sedia ada mendatangkan cabaran kepada warga pendidik terutamanya minat. Pelbagai kaedah yang perlu guru 'MASTERI' untuk memungkin pembelajaran di dalam bilik darjah.

Penggunaan teknologi abad ke 21 yang efisien menggalakkan penglibatan murid di dalam bilik darjah. Contoh adalah seperti guru yang ada di dalam video ini.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Hakcipta Terpelihara 2016 - 2020 © Mohd Firhan Bin Asilin (Team Robot RPH) [+60128415711]. Segala kandungannya termasuk maklumat, teks, imej, grafik, fail suara, fail video dan susunannya serta bahan-bahannya ialah hak milik Mohd Firhan Bin Asilin kecuali dinyatakan sebaliknya. Tiada mana-mana bahagian portal ini boleh diubah, disalin, diedar, dihantar semula, disiarkan, dipamerkan, diterbitkan, dilesenkan, dipindah, dijual atau diuruskan bagi tujuan komersil dalam apa bentuk sekali pun tanpa mendapat kebenaran secara bertulis yang jelas terlebih dahulu daripada En Mohd Firhan Bin Asilin.