Berita Baik! Sempena Hari Guru 2018 !


Buat rakan-rakan yang belum sempat perasaan offer sebelum ini, kami minta maaf sangat-sangat.

Kali ini kami maklumkan melalui fb dan website agar semua rakan-rakan sedia maklum.

Ramai tanya,

'kau bilang buka, kenapa tiada offer sudah ni'

'awat tak inform'

'kami dah buka website, tapi offer dah tutup'

'macam mana nak langgan pakej lifetime'

'mu tak kecek awal, dah telepah ni'

'hang tak info, info la awal skit'

Kami mohon maaf melalui link ini

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Hakcipta Terpelihara 2016 - 2020 © Mohd Firhan Bin Asilin (Team Robot RPH) [+60128415711]. Segala kandungannya termasuk maklumat, teks, imej, grafik, fail suara, fail video dan susunannya serta bahan-bahannya ialah hak milik Mohd Firhan Bin Asilin kecuali dinyatakan sebaliknya. Tiada mana-mana bahagian portal ini boleh diubah, disalin, diedar, dihantar semula, disiarkan, dipamerkan, diterbitkan, dilesenkan, dipindah, dijual atau diuruskan bagi tujuan komersil dalam apa bentuk sekali pun tanpa mendapat kebenaran secara bertulis yang jelas terlebih dahulu daripada En Mohd Firhan Bin Asilin.