'METHOD' BELAJAR KEMAHIRAN DARI RUMAH !

August 23, 2018

 

 

#PerkongsianSantai- BELAJAR KEMAHIRAN DARI RUMAH !

 

Kadang-kadang kursus dalam perkhidmatan tak mencukupi 7 hari setahun, ada yang mahukan kursus lebih dari 7 hari. ada yang mahu hari-hari kursus, mesti ada tertanya tanya, ada Pengetua / GB / Manager / Supervisor minta baca buku bila kursus 7 hari setahun tidak mencukupi. Ada juga 'Method' lain yang boleh rakan-rakan gunakan.

Satu 'Method' yang boleh saya kongsikan hari ini ialah cara meningkatkan kemahiran tanpa meninggal'''''kan rumah.

 

 

 

Pelbagai teknik, ilmu baru, skill baru boleh rakan-rakan pelajari secara profesional melalui laman ini. Sijil juga boleh dicetak dan digunakan sebagai nilai tambah / skill individu.

 

Antara skill yang trending dan boleh dipelajari :

 

1. Makeup - https://www.udemy.com/courses/search/…

 

2. Kejurulatihan - https://www.udemy.com/coaching-kids-soccer-101/

 

3. Musik - https://www.udemy.com/complete-guitar-system-beginner-to-a…/

 

dan macam-macam lagi. Jika berminat atau nak tahu lebih lanjut mengenai 'Method' peningkatan diri ini boleh 'PM' kami (FREE saja)

 

 

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

 

Untuk makluman rakan-rakan guru yang terlepas dengan post sebelum ini boleh lihat OFFER ISTIMEWA dari kami melalui link ini

 

 

 

https://www.facebook.com/firhan.abqari/posts/10212312071779806

 

 

bagi tahu rakan-rakan 7 FAKTA mengenai 'Method' Robot RPH ni

 

 

1. Lebih mudah , pantas dan laju.

 

 

2 .Support penggunaan E-RPH

 

 

3. Support penggunaan VLE Frog

 

 

4. Ramai risau format tak ikut sekolah ?
Jawapan: Kami BOLEH buat 'kasi' sama (Tidak percaya?Try me)

 

 

5. Kenapa 'kamiurang' boleh buat semua tu?
Jawapan : Sebab kami berusaha selama 5 tahun lebih dalam bidang ni. 'Method'

 

 

6. Pai dan Bahasa Arab pun ada. Kenapa ada?
Jawapan: Kami antara yang pertama menyelesaikan masalah tulisan jawi untuk digunakan secara meluas dengan 'Method' ini.

 

 

7. Kenapa kami berani exposed diri untuk sebarkan method ini ?
Jawapan: Sebab kami buat dari mula, daftar dengan MyIPO, bekerjasama dengan komuniti guru, dan kami berani kerana yakin mampu meringankan 'CORE BUSINESS' tugas utama guru-guru seluruh Malaysia.

 

 

Klik link ini untuk komen post sebelum ini.

 

 

https://www.facebook.com/firhan.abqari/posts/10212312071779806

 

 

Daripada:

 

Team 'Method' Robot RPH

 

Pelihara Keberkatan Pekerjaan Mulia Membawa Martabat Guru Di Mata Dunia.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

# RPT (Semakan Pasca Covid) Tahun 2020 bagi Minggu 27 hingga 48

July 18, 2020

1/10
Please reload

Recent Posts

March 10, 2020

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
<