'METHOD' BELAJAR KEMAHIRAN DARI RUMAH !


#PerkongsianSantai- BELAJAR KEMAHIRAN DARI RUMAH !


Kadang-kadang kursus dalam perkhidmatan tak mencukupi 7 hari setahun, ada yang mahukan kursus lebih dari 7 hari. ada yang mahu hari-hari kursus, mesti ada tertanya tanya, ada Pengetua / GB / Manager / Supervisor minta baca buku bila kursus 7 hari setahun tidak mencukupi. Ada juga 'Method' lain yang boleh rakan-rakan gunakan.

Satu 'Method' yang boleh saya kongsikan hari ini ialah cara meningkatkan kemahiran tanpa meninggal'''''kan rumah.



Pelbagai teknik, ilmu baru, skill baru boleh rakan-rakan pelajari secara profesional melalui laman ini. Sijil juga boleh dicetak dan digunakan sebagai nilai tambah / skill individu.


Antara skill yang trending dan boleh dipelajari :


1. Makeup - https://www.udemy.com/courses/search/…


2. Kejurulatihan - https://www.udemy.com/coaching-kids-soccer-101/


3. Musik - https://www.udemy.com/complete-guitar-system-beginner-to-a…/


dan macam-macam lagi. Jika berminat atau nak tahu lebih lanjut mengenai 'Method' peningkatan diri ini boleh 'PM' kami (FREE saja)




---------------------------------------------------------------------------------------------------




Untuk makluman rakan-rakan guru yang terlepas dengan post sebelum ini boleh lihat OFFER ISTIMEWA dari kami melalui link ini




https://www.facebook.com/firhan.abqari/posts/10212312071779806



bagi tahu rakan-rakan 7 FAKTA mengenai 'Method' Robot RPH ni



1. Lebih mudah , pantas dan laju.



2 .Support penggunaan E-RPH



3. Support penggunaan VLE Frog



4. Ramai risau format tak ikut sekolah ? Jawapan: Kami BOLEH buat 'kasi' sama (Tidak percaya?Try me)



5. Kenapa 'kamiurang' boleh buat semua tu? Jawapan : Sebab kami berusaha selama 5 tahun lebih dalam bidang ni. 'Method'



6. Pai dan Bahasa Arab pun ada. Kenapa ada? Jawapan: Kami antara yang pertama menyelesaikan masalah tulisan jawi untuk digunakan secara meluas dengan 'Method' ini.



7. Kenapa kami berani exposed diri untuk sebarkan method ini ? Jawapan: Sebab kami buat dari mula, daftar dengan MyIPO, bekerjasama dengan komuniti guru, dan kami berani kerana yakin mampu meringankan 'CORE BUSINESS' tugas utama guru-guru seluruh Malaysia.



Klik link ini untuk komen post sebelum ini.



https://www.facebook.com/firhan.abqari/posts/10212312071779806



Daripada:


Team 'Method' Robot RPH


Pelihara Keberkatan Pekerjaan Mulia Membawa Martabat Guru Di Mata Dunia.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square