'METHOD' BELAJAR KEMAHIRAN DARI RUMAH !


#PerkongsianSantai- BELAJAR KEMAHIRAN DARI RUMAH !


Kadang-kadang kursus dalam perkhidmatan tak mencukupi 7 hari setahun, ada yang mahukan kursus lebih dari 7 hari. ada yang mahu hari-hari kursus, mesti ada tertanya tanya, ada Pengetua / GB / Manager / Supervisor minta baca buku bila kursus 7 hari setahun tidak mencukupi. Ada juga 'Method' lain yang boleh rakan-rakan gunakan.

Satu 'Method' yang boleh saya kongsikan hari ini ialah cara meningkatkan kemahiran tanpa meninggal'''''kan rumah.



Pelbagai teknik, ilmu baru, skill baru boleh rakan-rakan pelajari secara profesional melalui laman ini. Sijil juga boleh dicetak dan digunakan sebagai nilai tambah / skill individu.


Antara skill yang trending dan boleh dipelajari :


1. Makeup - https://www.udemy.com/courses/search/…


2. Kejurulatihan - https://www.udemy.com/coaching-kids-soccer-101/


3. Musik - https://www.udemy.com/complete-guitar-system-beginner-to-a…/


dan macam-macam lagi. Jika berminat atau nak tahu lebih lanjut mengenai 'Method' peningkatan diri ini boleh 'PM' kami (FREE saja)




---------------------------------------------------------------------------------------------------




Untuk makluman rakan-rakan guru yang terlepas dengan post sebelum ini boleh lihat OFFER ISTIMEWA dari kami melalui link ini




https://www.facebook.com/firhan.abqari/posts/10212312071779806



bagi tahu rakan-rakan 7 FAKTA mengenai 'Method' Robot RPH ni



1. Lebih mudah , pantas dan laju.



2 .Support penggunaan E-RPH



3. Support penggunaan VLE Frog



4. Ramai risau format tak ikut sekolah ? Jawapan: Kami BOLEH buat 'kasi' sama (Tidak percaya?Try me)



5. Kenapa 'kamiurang' boleh buat semua tu? Jawapan : Sebab kami berusaha selama 5 tahun lebih dalam bidang ni. 'Method'



6. Pai dan Bahasa Arab pun ada. Kenapa ada? Jawapan: Kami antara yang pertama menyelesaikan masalah tulisan jawi untuk digunakan secara meluas dengan 'Method' ini.



7. Kenapa kami berani exposed diri untuk sebarkan method ini ? Jawapan: Sebab kami buat dari mula, daftar dengan MyIPO, bekerjasama dengan komuniti guru, dan kami berani kerana yakin mampu meringankan 'CORE BUSINESS' tugas utama guru-guru seluruh Malaysia.



Klik link ini untuk komen post sebelum ini.



https://www.facebook.com/firhan.abqari/posts/10212312071779806



Daripada:


Team 'Method' Robot RPH


Pelihara Keberkatan Pekerjaan Mulia Membawa Martabat Guru Di Mata Dunia.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Hakcipta Terpelihara 2016 - 2020 © Mohd Firhan Bin Asilin (Team Robot RPH) [+60128415711]. Segala kandungannya termasuk maklumat, teks, imej, grafik, fail suara, fail video dan susunannya serta bahan-bahannya ialah hak milik Mohd Firhan Bin Asilin kecuali dinyatakan sebaliknya. Tiada mana-mana bahagian portal ini boleh diubah, disalin, diedar, dihantar semula, disiarkan, dipamerkan, diterbitkan, dilesenkan, dipindah, dijual atau diuruskan bagi tujuan komersil dalam apa bentuk sekali pun tanpa mendapat kebenaran secara bertulis yang jelas terlebih dahulu daripada En Mohd Firhan Bin Asilin.